klik op logo om terug te keren naar de homepage

 

Bolicious Catering is ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby.

Ik, José, heb een Horeca-opleiding Gastvrouw gevolgd en jaren in de Horeca doorgebracht. Ik heb gewerkt bij gerenommeerde restaurants zoals destijds Chalet Royal in Den Bosch, Boschlust in Goirle, De Egelantier in Hilvarenbeek, de Acht zaligheden in Eersel en het nog steeds bestaande Karpendonkse Hoeve in Eindhoven. Bij o.a. deze restaurants heb ik een fantastische tijd gehad en was ik werkzaam in de bediening. Na het afronden van mijn opleiding heb ik in Portugal gewerkt bij het gerenommeerde restaurant Pegueno Mundo in de Algarve. Hier leerde ik de Mediterrane keuken kennen waar ik nog steeds fan van ben.

 

Ik heb altijd mijn ogen open gehouden en was ook regelmatig te vinden in de keuken als het werk in de bediening klaar was en ik ging helpen met kleine klusjes om de koks te helpen. Dit heeft ertoe geleid dat ik thuis ook steeds meer ging avonturieren en als hobby voor familie en intieme vrienden buffetjes maakte wat ik erg leuk vind. In de keuken, met mijn favoriete muziek, mooie gerechten makend ben ik oprecht tevreden en gelukkig. Dit wil ik graag uitdragen naar mijn gasten die bij mij terecht kunnen met alle vragen en wensen. “Al het mogelijke zullen wij voor u doen, op het onmogelijke zul je eventjes moeten wachten”! Dat is waar wij voor gaan, net een stapje extra! Uiteraard kan ik dit alles niet alleen waar maken. Mijn man Twan en onze kinderen Bram en Veerle dragen ook hun steentje bij en zijn niet te missen.

Kijk rustig eens rond op onze website en bel of mail wanneer er vragen zijn.!

06-52430253 of info@boliciouscatering.nl